+10 ANYS D’EXPERIÈNCIA PROJECTANT OBRES I INSTAL·LACIONS D’ENGINYERIA

ÒPTIMA SERVEIS D’ENGINYERIA és una enginyeria de les comarques gironines amb més de deu anys d’experiència al servei d’empreses i particulars, projectant obres i instal·lacions d’enginyeria aplicada als sectors industrial, comercial, residencial i turístic.

SERVEIS TÈCNICS I ASSESSORAMENT PROPER, DIRECTE I DE CONFIANÇA

Serveis tècnics i assessorament proper, directe i de confiança. Servei personalitzat per cada projecte i client, assumint com a objectiu compartit, la recerca de la solució més òptima a nivell tècnic i econòmic.

NO ET PREOCUPIS, LA NORMATIVA I LES GESTIONS SÓN COSA NOSTRA

Serveis d’enginyeria: projectes d’obres, projectes d’instal·lacions, projectes d’activitats i contra incendis, legalitzacions (instal·lacions elèctriques, gas, tèrmiques…), etc. així com les gestions i els tràmits necessaris amb els organismes competents, companyies subministradores, etc.

VOLS OBRIR O AMPLIAR EL TEU NEGOCI?

Projectes tècnics per a locals comercials (botigues, centres comercials…), locals administratius (oficines, despatxos professionals…), pública concurrència (restaurants, equipaments esportius i culturals…), residencial públic (hotels, apartaments turístics, turisme rural…), aparcaments vehicles, edificis i establiments industrials (petites, mitjanes i grans indústries, tallers professionals i artesanals…), etc.

© 2018 by ÒPTIMA SERVEIS D'ENGINYERIA